loader image
 

COOKIE-
OG PRIVATLIVSPOLITIK

Hos PAPBJØRN ApS tager vi vores ansvar alvorligt, når vi behandler oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om vores indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger, som udgør vores privatlivspolitik.

Formålet med vores privatlivspolitik er at give dig indsigt i, hvordan vi behandler oplysninger om dig. Vi behandler altid dine personoplysninger med omhu og respekt. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Vores oplysninger:

PAPBJØRN ApS
Ormhøjgårdvej 27
8700 Horsens
Tlf. +45 6077 6093
Mail: [email protected]

PAPBJØRN ApS har ansvaret for, at dine persondata til enhver tid bliver behandlet i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen.

BEHANDLING AF DINE PERSONDATA

Vi behandler to typer af oplysninger – personlige oplysninger og anonyme oplysninger. Vi beder dig om at stille dine personoplysninger til rådighed for os i forskellige sammenhænge, f.eks. for at kunne sende dig vores nyhedsbreve, ved din deltagelse i vores konkurrencer, mv. eller når du søger et job hos os.

Ved enhver registrering af dine personoplysninger oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og med hvilket formål.Vi behandler altid kun almindelige personoplysninger om dig, som f.eks. kan omfatte dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, virksomhed, titel, jobansøgning, cv mv.

Disse oplysninger kan enten være indtastet af dig selv via vores hjemmeside, ved din indsendelse af en jobansøgning eller kan være registreret af os ved din henvendelse til os.Ved brug af vores hjemmeside registrerer vi oplysninger om hvilke sider du besøger samt din IP-adresse.

Oplysninger bruger vi til fejlsøgning og indsamling af statistik, så vi kan forbedre brugeroplevelsen, når du besøger vores hjemmeside. Informationerne bliver løbende slettet, når vi ikke længere har brug for dem.

ENECTO
Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg og besøgslængde.

HOTJAR
Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg og besøgslængde.

HUBSPOT
Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg, besøgslængde, formularudfyldelse og downloads på vores website.

LEADFEADER
Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg og besøgslængde.

VIDEO OG FOTOGRAFERING
Til vores events, seminarer og netværksgrupper optager vi som hovedregel altid video og skyder still-fotografi til markedsføringsformål. Skulle du have spørgsmål om dette, kan du altid kontakte vores dataansvarlige på [email protected].

RELEVANS OG NØDVENDIGHED
Det er vigtigt for os, at vi kun behandler relevante og nødvendige personoplysninger om dig. Det definerede formål afgør, hvilken type af persondata der er relevante og nødvendige for os. Derudover kan der være lovgivning der afgør, hvilke data som er nødvendige for os at behandle og opbevare for at kunne opfylde en kontrakt eller anden retlig forpligtelse. Det betyder samtidig at vi ikke bruger flere data end dem der er relevante og nødvendige for os til det angivne formål.

SLETNING
Når vi ikke længere har brug for at behandle og opbevare dine personlige oplysninger sørger vi for at slette dem. Ved deltagelse i konkurrencer, events, seminarer eller lignende opbevarer vi dine oplysninger i 5 år, så vi kan kontakte dig med relevant markedsføring.Ved tilmelding til vores nyhedsbrev opbevarer vi dine oplysninger så længe du ønsker at fortsætte med at modtage vores nyheder.

SAMTYKKE
Som udgangspunkt beder vi dig altid om lov til at behandle dine personlige oplysninger til vores formål, medmindre vi på anden måde har et lovmæssigt grundlag for at indhente dem. Såfremt dette er tilfældet, oplyser vi dig om vores grundlag herfor, f.eks. ved en retslig forpligtelse eller såfremt vi har en legitim interesse for behandlingen af dine personoplysninger.Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at rette henvendelse til os via ovenstående kontaktoplysninger.

SIKKERHED
Når vi behandler persondata om dig, går vi højt op i at sikkerheden er i orden. Vi har derfor gjort os en masse sikkerhedsforanstaltninger både i form af sikkerhedspolitikker, træning af god skik og adfærd når der behandles persondata, samt vi sikrer en høj teknisk sikkerhedsstandard de steder hvor vi registrerer personlige oplysninger om dig. Det gør at du kan føle dig tryg ved, at vi sikrer at dine data ikke går tabt, bliver ændret eller at der opnås uautoriseret adgang fra uvedkommende.

DINE RETTIGHEDER
Som registreret har du en række rettigheder som du til enhver tid kan påberåbe dig,:

  • At få oplyst hvilke data vi behandler om dig, samt hvor vi har dem fra og hvilken anvendelse de har for os.
  • At få berigtiget unøjagtige personlige data om dig, hvis du mener at vi har oplysninger om dig, som ikke stemmer overens med virkeligheden.
  • At blive glemt / slettet. Hvis du ikke mener, at dine data længere er relevante eller nødvendige for os at behandle i forhold til formålet for behandlingen, kan du rette henvendelse til os, for at få slettet dine data.
  • At trække dit samtykke tilbage. Hvis du ikke længere ønsker at vi skal behandle data om dig, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og vi vil sørge for at behandlingen ophører.

Ved enhver henvendelse med anmodning om én eller flere af ovenstående rettigheder, vil vi altid undersøge om betingelserne er opfyldt, og at den ikke strider med vores retslige forpligtelser, og derefter naturligvis vende tilbage til dig med svar på din anmodning. Du finder vores kontaktoplysninger øverst på siden.

Ønsker du at klage til PAPBJØRN ApS over vores behandling af dine data kan du ligeledes til enhver tid kontakte os, hvilket vi naturligvis vil tage meget alvorligt. Er du ikke tilfreds med vores håndtering har du mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine data – information herom findes på https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

 

COOKIEPOLITIK

HVAD ER EN COOKIE?
En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

HVOR LÆNGE OPBEVARES COOKIES?
Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES
Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

SLETNING AF COOKIES
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
• Internet Explorer
• Mozilla Firefox
• Google Chrome
• Opera
• Safari
• Flash cookies
• Apple
• Android
• Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så kan du skrive til [email protected].

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 07.10.2020

 

BEHANDLING AF DINE PERSONDATA