PAPBJØRN logo

Lær at lave
skarpe videoer

Du lærer alle mine bedste tricks fra det professionelle videoredigeringsprogram, Adobe Premiere Pro - uden at du behøver at have en videoteknisk baggrund.

Erhvervsakademi Aarhus
Horsens kommune
Glostrup kommune
Aarhus Business College
Kursusfabrikken

33

forskellige virksomheder
har fået mere
videokompetente
medarbejdere

233

videoer
leveret til
tilfredse
kunder

Forløbet indeholder

Online læringsmoduler
10 online læringsmoduler i høj kvalitet med fokus på at du får det optimale læringsoutput.
Lukket community
Adgang til et eksklusivt lukket fællesskab, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og sparring på dine videoer.
Se hvordan jeg gør
Få indblik i mit workflow fra start til slut, når jeg skal klippe en video, tilføje grafik, colorgrading og lydmix.
Praksisnære øvelser
Øvelsesmateriale baseret på allerede optagne optagelser fra reelle, danske cases.
Personlig 1:1 coaching
Hver uge har du mulighed for at få hjælp til de problemer. du møder undervejs på dine projekter.
Teknisk support
Få hjælp til de tekniske problemer du uundgåeligt vil møde i læringsprocessen og lær hvordan du fikser dem.

Forløbet er for dig, hvis du:

ved at video er en essentiel del af virksomheders kommunikation

drømmer om ikke at have begrænsninger ift. dit arbejde med video.

gerne vil stå stærkere som fagperson og glæder dig til udsigten til en stor kompetencemæssig udvikling, hvor du får dine egne unikke kvalifikationer.

har behov for at arbejde med teknikken i eget tempo og kunne trække på min tekniske support, når det er nødvendigt.

Det får du ud af forløbet:

indgående kendskab til Adobe Premiere Pro, dets værktøjer og evnen til selvstændig at udarbejde flotte, kreative videoproduktioner.

indføring i redigeringsteknikker, klippeteori, produktionsmæssige virkemidler og hvordan du benytter alt dette i dine produktioner.

en gradvis udvikling, hvor du over et helt år har mulighed for at få sparring og udvikle dit håndværk samtidig med at du praktiserer det.

Hvem er Andreas Bjørn?

Jeg har været selvstændig siden 2016, hvor jeg var blevet træt af ikke at kunne skille mig ud i mængden af kommunikationsfolk.

Efter 5 år på universitetet og 1,5 år på dagpenge fik jeg nok af den håbløse situation, jeg var endt i, og begyndte at lære at lave video via Youtube. Selvom jeg ikke havde nogle videotekniske forudsætninger.

Da min rejse med video startede ud, var jeg totalt nybegynder, men i dag driver jeg virksomheden PAPBJØRN ApS, hvor jeg producerer videoer for kommuner, fagforeninger, skoler og institutioner, kirker, Gazellevirksomheder og masser af små- og mellemstore virksomheder.

Derudover underviser jeg alt fra mediegrafikere, fotografer, multimediedesignere, journalister og selvstændige i at lære at redigere video i programmer som Adobe Premiere Pro og Adobe After Effects.

Det seneste år har jeg hjulpet 31+ virksomheder med at forbedre deres videokompetencer inhouse. Det har gjort en stor forskel for kvaliteten af virksomhedernes egen kommunikation og for medarbejdernes kompetencer og arbejdsglæde.

Billede af Andreas Bjørn fra PAPBJØRN der holder et kamera op til hovedet

Om mig som underviser

Du formoder at simplificere materialet og gøre det relevant for os samtidigt med at du lytter og gør materialet meget personlig fra person til person. Meget høje og klare formidlingsevner som underviser. Og altid nice med life-hacks og konkrete arbejdsopgaver, som man kan relatere til! 10/10

Asger

Bureauet

Høje faglige kompetencer - god kontakt med virkeligheden og egne kunder, så det virker "ægte", og ikke bare er ene tænkte opgaver. Nede på jorden, god til at hjælpe, guide og give flere idéer. Jeg har fået styr alle de basic ting, som jeg har længtes efter. Og oveni hatten har jeg fået next-level viden, som jeg ikke havde regnet med at kunne allerede nu.

Kia

Kadesign

Han var faglig kompetent - også selvom vi begyndte på et højt niveau. Han kunne svare klart og hurtigt på spørgsmål og give en god indføring i programmets vigtigste facetter. Jeg har flyttet mig fra B til Z - jeg har forståelse for programmet, og det er et super udgangspunkt for at få det helt ind under huden.

Suzanne Skærbæk Pedersen

Muskelsvindfonden

Andreas er en super dygtig Adobe After Effects underviser og har på to dage klaret at bringe mig fra absolut ”AE” begynder, til en god grundlæggende forståelse for programmet og de vigtigste funktioner.

Morten Velander

Erhvervshus Fyn

Rigtig gode undervisningskompetencer og virkelig begrundet med faglige svar, som kan forstås af en nybegynder. Kom fra 0%, og føler jeg nu er godt klædt på til at kunne arbejde videre med den grundlæring vi har gennemgået.

Andreas

Art director

Gode formidlingsevner. Meget. Jeg vidste ingenting før og var efter første dag i tvivl om hvorvidt jeg kunne huske noget, men havde en virkelig god oplevelse på dag 2, hvor jeg jo sagtens kunne finde ud af det meste.

Sarah

Aarhus Kommune

Alt det praktiske

100% tilfredshedsgaranti

Du kan fortryde i op til 7 dage efter købet og få alle dine penge retur. Det kræver blot, at du har set under 20% af videoerne.

Materiale adgang

Når du køber adgang til forløbet, så får du adgang til alt videomaterialet og øvelserne på en online platform, hvor du kan se det i eget tempo og spole tilbage om nødvendigt.

Community adgang

Du får adgang til et lukket community, hvor du kan dele tvivl, stille spørgsmål eller få inputs på dine produktioner fra andre kursister og jeg selv.

1:1 personlig coaching

Du kan booke dig på 1:1 personlig coaching hver eneste uge. Gennem skærmdeling kan vi arbejde med dine problemer og sikre at du kan følge undervisningsmaterialet og forstår værktøjerne til fulde.

Så længe har du adgang

Du får adgang til forløbet og alt hvad det inkluderer i ét år. Når du køber forløbet laver du en 1-gangsbetaling og får tildelt adgang til alt hvad det indeholder. Der er også mulighed for at forlænge forløbets varighed, hvis du har brug for mere tid.

Billede af Andreas Bjørn fra PAPBJØRN med et kamera

Start din rejse allerede i dag

Book en gratis samtale og hør mere om forløbet er et match for dig.

BOOK EN SAMTALE I DAG
BOOK EN SAMTALE
webinar

Webinar

Vil du have besked næste gang jeg holder webinar?

Udfyld dine informationer herunder, så kontakter jeg dig, når jeg holder mit næste webinar.

Tusind tak, så har jeg en lille post-it med dit navn og email klar på mit bord
Oops! Something went wrong while submitting the form.